Ενδιαφέροντα θέματα
 • Η Golla ξεκίνησε στις αρχές του ’90 σε μία μικρή Φινλανδική πόλη και είναι η γνωστή εταιρεία που ειδικεύεται σε μοντέρνες θήκες για φορητά ηλεκτρονικά είδη. Συνδυάζοντας τις επιρροές της μόδας, του lifestyle και της τεχνολογίας, η Golla συνεχίζει να τραβάει τα βλέμματα σε πάνω από 100 χώρες.

  H Tech4U μεταφέρθηκε σε νέο ιδιόκτητο κτίριο, το οποίο βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, στην οδό Οδυσσέως 16-18 Πάροδος 3.

  Μάθετε περισσότερα.

 • Με βάση το ICAP Rating Score η Tech4U εντάχθηκε στην Κοινότητα «STRONGEST COMPANIES IN GREECE». Η διάκριση αυτή διευκολύνει σημαντικά τις συναλλαγές της εταιρείας εντός και εκτός Ελλάδας δεδομένου ότι την κατατάσσει στην ομάδα εταιρειών με πολύ χαμηλό πιστωτικό κίνδυνο.

  Μάθετε περισσότερα

  Η i.Tech υιοθετεί το νέο πρότυπο φόρτισης οικολογικού χαρακτήρα με Micro USB.

  Στις συσκευασίες των νέων προϊόντων θα περιλαμβάνεται μόνο ένα καλώδιο φόρτισης Micro USB για φόρτιση από υπολογιστή ή από οποιονδήποτε φορτιστή USB.

  Μάθετε περισσότερα

 • Η i.Tech επανέρχεται με νέα σειρά Bluetooth ειδικά για το iPhone®. Με τις νέες τεχνολογίες Talk App και Battery App.

  Η τεχνολογία Talk App βελτιώνει την ακουστική στις συσκευές iPhone® και η τεχνολογία Battery App καθιστά δυνατή την ένδειξη της μπαταρίας του Bluetooth στην οθόνη των iPhone®.

  Μάθετε περισσότερα

  Η Tech4U είναι μία δυναμική Eλληνική εταιρεία, που έρχεται με την παρουσία της να καλύψει τις ανάγκες αλλά κυρίως τις απαιτητικές επιθυμίες των Eλλήνων καταναλωτών για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, αισθητικής και design και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, επικοινωνίας και τεχνολογίας.

  Μάθετε περισσότερα